dimarts, 13 de maig del 2008

MARAGALL DIMISSIÓ!

Aquest darrer mes el departament d'Ensenyament de la Generalitat s'ha destapat amb el seu pla per acabar amb el Batxillerat Nocturn. Ells li diuen reestructuració, però passar de 46 instituts a tot Catalunya als 26 és una jugada indigna d'un govern autoproclamat d'esquerres. L'any vinent només es podrà estudiar Batxillerat Nocturn en cinc IES de tota Barcelona.

El Departament d'Educació (sic) vol obligar la gent a matricular-se i fer el Batxillerat a distància quan una gran part dels alumnes necessiten assitir regularment a classe, tindre una interacció directa amb els professors i arribar a sentir com evolucionen i milloren dia a dia. El Departament vol estalviar-se uns diners a costa d'un grup social que en gran part treballa als matins i estudia a la tarda i alguns no es poden permetre les connexions d'internet per fer el batxillerat a distància.

Cal alçar la veu i acusar el govern del gran desgavell que està provocant. Per tot açò, demà a partir de les 19h hi haurà una concentració a la Plaça Sant Jaume a favor del Batxillerat Nocturn, de l'educació de qualitat i en contra dels plans del conseller Maragall.

Salut!

3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Amic, ets l'amo! Quin millor nom que el del teu blog per evocar aquells temps llunyans...o no, de fruició per una estona d'escoltar canya empordanesa.

D'altra banda, i referent al teu post, dir que cada cop que al "Tete" se li acut una brillant idea és per a posar-se a tremolar. Ai mare, quin país!!!

Salut.

Lola Steiner ha dit...

Per email no es puja l'autoestima.

Gran blog, noi!!!! No morirà d'inanició, no patiscau. Ja t'animarem.

Lola Steiner ha dit...

Ei noi! L'enllaç que has posat no es el de l'institut nostre, és d'un que diu:

Institut d'Ensenyament Secundari Municipal Narcís Monturiol
Pg. Salvat Papasseit, s/n.
08003 BARCELONA
Tel: 93 310 72 26, Fax: 93 315 13 10