dijous, 27 d’agost del 2009

EL GIRO D'ITÀLIA

De nou a casa després de fer una intensa setmana de carretera per Itàlia. Vam patir un calor saharià a Parma i a la nit vam recórrer els carrers de Mòdena sense plànol ni direcció.
Bolonya, seu de la universitat més antiga d'Europa, ens va sorpendre i les seues arcades van fer més plaent l'estada. L'esculptura del David, el Ponte Vecchio i el pop cafè, el millor d'una Florència preciosa, on vam dormir tres dies. Siena ens va acollir una nit per reconéixer-la (personalment) com la millor contrada del viatge. La plaça de 'Il Campo' amb la seua festivitat del Palio ens va impressionar.
Després ens vam dirigir cap al nord per fer cap a Venècia i les seues manades de turistes. Tot i l'abrumadora presència pels carrerons infestats de gent, cal dir que és una passada de ciutat. El darrer dia vam tornar cap a Milà on ens esperava el Duomo i com no....el Giuseppe Meazza.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Com te cuides... GRANDE!

El tio Mel ha dit...

Osti quins records de viatge! a mi Siena també em va agradar molt i Florència genial, car i amb molta gent, però genial.
De totes formes, en els trajectes entre ciutat i ciutat anàvem parant per diferents pobles, i és el que més vaig gaudir d'aquell viatge.
Au.

BEN ha dit...

Matros vam fer lo menos 1500km...anàvem a todo meter.