divendres, 29 d’abril de 2011

TÀRBENA I GUADALEST

Viatjar amb cotxe amb el meu pare és un plaer del qual, de tant en tant, aconseguisc tornar a gaudir. Aquest any també es va apuntar el meu germà, encara que no van poder triar la destinació.


Vam sortir dijous sant amb un oratge horrible en direcció a la Marina. A l'altura de la Valldigna, se'ns va ocórrer 'morsar' al Monestir de Santa Maria a Simat. Vam pujar el port fins passar per Barx en direcció a Oliva i Pego. Amb la pluja sempre com a companya, vam visitar Campell (uns dels pobles de La Vall de Laguar) i el sanatori de Fontilles.


Després d'Orba i Parcent la dificultat es trobava en el Coll de Rates on una boira espesa digna del Montseny ens va fer anar amb molta precaució. Tot seguit, dinar a Casa Pinet de Tàrbena juntament amb Pedro Solbes i compra obligada de sobrassada.


Els camps de nesprers de Callosa d'en Sarrià eren la cita prèvia al Castell de Guadalest que emergia escarpat mentre patia una 'remassà' d'aigua que feia fugir els turistes menys tossuts. Finalment, visita ràpida de la casa d'uns amics a Benilloba i tornada ràpida cap a la Plana.

Cap comentari: