dilluns, 16 de juny del 2008

XVIII CURSA VILA OLÍMPICA

Ahir, per primera vegada en tot l'any, vaig baixar de 46 min en els 10km. La fita ha estat aconseguida en una nova cursa que no coneixia. La Cursa de la Vila Olímpica eixia de l'Avinguda Icària i més o menys recorria els mateixos amples carrers de la Cursa del Poble Nou al setembre. En aquest cas sense la botifarrada multitudinària de rigor.

Els primers quilòmetres han passat amb una sensació espectacular de 'torrija' matinal. Però a partir del 4 m'he sentit bé i he anat tirant. He tingut una xicoteta confusió amb un 'grenyut' que anava més que la llum, però res més...
Mítica ha estat la tornada a casa amb el Bus nº41, una inesperada troballa dins la fauna atlètica que esmoza asfalt dominical.

Aquesta foto, no és d'ahir, sino de la primera volta a peu de 10km que va acabar el nostre estimat Florian. Fou en la Cursa de la Mercè del 2006. En honor a ell i als escandalosos entrepans de botifarra de ceba que sovint ens fem a la Plaça Navas....Salut Flo!


3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Que grans que sou!!!

Molts records a Flo!

Lola Steiner ha dit...

Eh! Aquest diumenge a Montserrat a còrrer!

M'ha fotut avui una pallissa "a lo tonto", 50 minuts d'agonia. Tant de temps sense anar s'ha notat, osti tu. A veure si d'una vegada em poso a tono i et puc seguir el ritme, macagonlostia.

BEN ha dit...

Este diumenge 'relajació' hem de guardar forces per al dia 6 de juliol a Pallejà.

I a Pepito va de curt....menos fotos fent paelles i més avío. FETS, NO IMATGES!