dilluns, 9 de març del 2009

ESCUDELLA DEL PRIORAT

Visita durant el cap de setmana al Priorat. La casa rural situada a dalt del turó d'Albarca ens oferia una vista immillorable i difícil de superar. Els menjars saborosos i exquisits han sigut un espectacle. Per damunt de tot cal agrair la meravella d'Escudella que vam tastar a Poboleda.

D'altra banda, també cal dir que tinc una sensació semblant a quan vaig eixir del Gran Basar a Istambul, l'absoluta seguretat que m'havien venut la moto. Ara em refererisc només a dos ítems de fama mundial en aquelles terres: el vi i l'oli. Considere que són molt bons, que són brutals i la qualitat sempre es paga, però es passen una miqueta. Crec que s'han montat molt bé el 'tinglao' amb calçotades incloses per vendre una zona en el passat tan deprimida d'una manera eficaç. Tot un miracle comercial...

3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Un dia hauries d'escriure un llibre amb un títol com ara "Un país a la panxa", o "Els Països Catalans al budell" o algo així...si vols te faig el pròleg. Eres l'amo dels manjars, hermano.

Salut.

Lola Steiner ha dit...

jajajaja! Cert!

El Priorat és on volem nosaltres acabar els nostres dies. En dos anys, tres com a molt, haurem de viure allà.

No tinc massa clar com ens ho farem.

BEN ha dit...

Parlant de yanteos...al costat del IES hi ha una bocateria on fan un entrepà anomenat RUS (sobrassada, formatge d'herbes i ceba caramelitzada). Pa pegar a fugir!
Jo si al Priorat no fan eixe bocataa no vaig a viure alli.