dimecres, 29 de juliol del 2009

CAMÍ DELS BONS HOMES

És el Camí que enllaça el Santuari de Queralt a Berga amb el castell de Montsegur i resegueix la història dels càtars durant 200 quilòmetres plens de fatiga, calor, paisatges i vaques.

La primera etapa entre Berga i Gósol la vam fer en dos dies perquè era massa distància per completar-ho tot en una jornada. El poble de Peguera restava adormit en la vessant d'una muntanya. La segona nit vam patir una tempesta d'estiu a la intempèrie que recordaré tota la meua vida. El tercer dia vam decidir que pujar al Pedraforca (2500 m) mereixia una atenció especial i ens vam desviar una mica del camí. Al remat fou el dia més dur amb 7h de marxa.
El darrer jorn vaig travessar sol com un mussol el Parc Natural del Cadí-Moixeró fins a Bellver de Cerdanya. Durant quatre dies vam caminar entre corriols, vam fer bivac, vam escalar, vam capbussar-nos en aigues gèlides i malauradament la cosa va acabar aviat per una urgència en un tràmit per a les opos.
Caldrà arribar fins a Montsegur un altre any...

2 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Xa? travessant el Cadí-Moixeró sol com un mussol devies semblar el Nando Parralo ixe de "Viven", no? només que l'helicòpter que et va recollir devia ser del RACC jejeje.

BEN ha dit...

O l'helicopter de Tulipan com en les manis de Blavència...