dilluns, 26 de juliol del 2010

CARROS DE FOC

Del 10 al 14 de juliol vam fer una travessia espectacular pels Pirineus. En concret, dins el parc d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Els CARROS DE FOC uneixen tots els refugis del parc que casualment es troben en diposició circular.

Degut a les pluges d'enguany la quantitat de rierols, llacs, i cascades que vam trobar va ser important. El grup humà que vam formar fou bàsic per a que l'aventura arribès a bon port, ja que en tot moment els integrants de la colla estaven disposats a ajudar-se mútuament. Ni la pluja, ni la calor sufocant, ni la neu, res no va poder amb nosaltres. Quasi ho aconsegueix el pas del Contraix, però com veieu a la foto tampoc era tan temible.

L'itinerari no era fàcil i els gairebé 60 quilòmetres amb 9.200 metres de desnivell era per pensar-s'ho molt. L'estany negre, el pas de l'òs, la Restanca, simplement una lleugera caminada per Suïssa...

dimarts, 6 de juliol del 2010

3a CURSA PER LA INTEGRACIÓ

Diumenge vam fer la darrera cursa de la temporada al Districte de Sant Andreu. Des de fa tres anys un Centre Comercial organitza casualment aquesta festa de l'esport el primer diumenge de rebaixes al mes de juliol. No és el millor mes per córrer, però també és una bona causa.
La llebre de Baldomar va començar molt ràpid i a mi em costava seguir-lo en la llunyania. Vaig aguantar-lo fins el quilòmetre cinc on es va evidenciar que si seguia aquell ritme no acabaria la carrera. Vam patir molt per la calor i el poc entrenament, però el temps de 48'30 no està malament del tot.

divendres, 2 de juliol del 2010

COM A CASA

Dimarts passat al meu antic institut van organitzar un sopar per acomiadar dues companyes que enfilen el camí de la jubilació. No hi va haver cita de Tirant lo Blanc, però fou una nit per retrobar velles cares, antics noms i posar-se al dia en segons quines línies vitals.
Com sempre en aquell centre, tot va ser amanit amb menjars sucosos i abundant vi, tot recordant el temps del batxillerat nocturn. La 'millor' terrassa de Barcelona acollia una nit màgica d'un lloc on fa temps em vaig sentir com a casa.

Per acabar, les protagonistes de l'event ens van regalar una petita llibreta que amagava un poema i una recepta. És possible trobar un present millor?