dilluns, 2 de febrer de 2015

MITJA A LA VALL DE SEGÓ


Vam acabar desembre, com tots els anys pels carrers del Poble Nou corrent la Cursa del Nassos en un temps rapidet de 46'38. Els dos últims quilòmetres des de la Torre Agbar fins la meta al carrer Selva de Mar foren poètics, lliscant per damunt l'asfalt com temps passats. Vaig ser pacient i li vaig treure el màxim partit a una cursa molt plana que fem la mateixa tarda del dia 31. 

Diumenge 18 de Gener era el torn de la Cursa de Sant Antoni i no va anar malament. Seguint les bones sensacions de la Sant Silvestre, vaig fer un bon temps de 47'28. Tenint en compte que ens trobem davant dues pujades bones en el Paral.lel i Sepúlveda que no existeixen en la del Poble Nou. 

Em vaig animar tant, que ahir dia 1 de Febrer vaig tornar a fer una mitja marató després de tres anys. Només passes Almenara trobem una sèrie de poblets (Benifairó, Faura, Benavites, Quartell i Quart de les Valls) que tota la vida havia anomenat Les Valls. Doncs no, ara es diuen La Vall de Segó i cal dir que l'aire que ahir bufava alli era criminal. Vaig fer els deu primers en 51 min, massa ràpid i després ho vaig pagar car a partir del 18. Finalment 1h 49 min que és la segona mitja més lenta de la història, però el paissatge pagava la pena.