dijous, 19 de juny del 2008

CAP PERSONA ÉS IL.LEGAL

Ara resulta que els vividors o fartons de vida llarga de Brussel.les se'ls ocorre que per millorar les relacions amb els països del tercer món, cal una nova llei d'immigració amb la qual es permet a l'estat retenir els 'sense papers' durant 18 mesos. Gràcies a la mateixa proposta algú pot promoure deportacions massives com si foren cabassos de camaseques.

El doble llenguatge i la doble moral europea arriba a nivells kafkians. Una dia s'omplen la boca amb la diversitat cultural, l'enriquiment entre pobles i la necessitat que tenim de gent d'altres llocs. Un altre dia penalitzen els moviments de població que són històricament normals des d'un punt de vista demogràfic.

Després de l'ampliació de la jornada laboral a 65 hores i la possibilitat de legalitzar l'explotació, alguns il.luminats s'estan cobrint de glòria al mercat comú. Supose que qualsevol persona que durant anys va perdre alguna cosa en la lluita per alguns d'aquest drets civils estaran en estat de xoc, increduls davant tanta mostra de desmemòria.

1 comentari:

El tio Mel ha dit...

Sí, amic, és el de sempre, el que vivim dia a dia al carrer, però ara sota l'empara d'un parlament: el fet de ser considerat legal o il·legal el marca l'haver nascut a un o altre costat de l'estret. Ningú es planteja que és cojuntural el lloc on hom neix? que és pur atzar?