diumenge, 22 de juny del 2008

MENAIX A TRUÀ

Han tornat! Després de sis anys de silenci, els Menaix a Truà treuen nou disc. Serà difícil que milloren els dos anteriors 'Menaix a Truà' (2000) i 'Petits Moments d'Estricta Simpatia' (2002). Com sabeu els tres components d'aquest grup són Juanjo Muñoz (Gossos), Cris Juanico (ex Ja T'ho Diré) i Toni Xuclà.
Els vaig vore en directe a l'Espai de Travessera de Gràcia, crec, a finals del 2002 i va ser molt gran. Va ser la manera de redimir el concert d'abril del 2000 a la Plaça de Bous de València on actuaven Brams i Ja T'ho Diré i que es va suspendre per una amenaça de bomba (coses del cap i casal). De fet, aquell any fou el darrer que l'Ajuntament va cedir la Plaça per actes no afins al règim. Encara que no tenien res a veure ambdós concerts, només un nexe d'unió sorgia entre bastidors: Tòfol Juanico.
Un dia dedicarem una entrada a recordar aquells busos de les 7am en direcció Riu Sec on vam descobrir un grup menorquí, la música dels quals recorria la plana en el llunyà hivern del 97.

3 comentaris:

Cris ha dit...

Menaix a Truà? Grans... molt grans... El tio Juanico, des que va de "cruner" mal, no m'agrada, s'ha fet gran... Que tornen als inicis. Digue'm antiga, però ara entenc a ma mare quan diu "aquello de mi época sí que era música, no los grenyuts de ahora".

BEN ha dit...

Cert, Juanico...des de 'Vola'm a sa lluna' i 'Pell de Melicotó'...a vore si m'entens....
Però encara té el regust dels bons Ja t'ho...

El tio Mel ha dit...

Algo en contra de "Vola'm a sa lluna"?...Ben, amic, no en tens ni idea!