dimecres, 25 de juny del 2008

TIRALLONGA DE MONOSÍL.LABS

Ja feia temps que volia penjar un poema de Pere Quart que s'anomena 'Tirallonga de Monosíl.labs'. El vaig descobrir, recitat per Carles Rebassa, en un concert de Toti Soler que presentava el seu disc 'Deu catalans i un rus'.

Va ser un treball del 2005 on apareixien cançons d'Ovidi i d'una sèrie de poetes com Blai Bonet, Pere Quart, J.M. de Sagarra, Vicent Andrés Estellés i Vladimir Maiakovski (el rus). L'estructura de l'espectacle i del disc era una cançó recitada per Carles Rebassa i una cantada per Ester Formosa intercalades.
No podria destacar una cançó per sobre les altres, però hi ha una desgarradora que es diu 'La baralla de la vida i jo' on sura la temàtica d'una malaltia i la manera d'enfrontar-s'hi del pacient. Senzillament Brutal!

3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Ié Maquec! una cosa que no té res a vore amb este post: com és que en una compilació tan extensa d'enllaços de música no has posat un link a Aubrint?

Au.

BEN ha dit...

Hermano...hermano...ignorante hermano!!!Jejejeje....
En principi he ficat només links a grups o solistes que necessiten promoció o no se'ls coneix. Els que ja han triomfat no necessiten més publicitat. A més a més, ja ho tenen bé!

El tio Mel ha dit...

Com que ignorant?!?! doncs no poses "Música"...posa "Femers que només jo i quatre com jo escoltem" jajajajaja

Bueno, el del sopar de hui, senc dir-te, que queda anul·lat per la meua part. Això no obstant, i abans de que te'n vages a La Vall com un Cala qualsevol, hem de fer un soparot...en tu plaça o en la mia, això a la teua elecció.

Au.