divendres, 4 de juliol del 2008

ALACANT, FLORIDA I EL FAR WEST

Perdoneu que torne i retorne sobre el mateix tema, però és que cada dia hi ha una notícia nova en la meua terra per a 'pegar a fugir'.
Ara resulta que la Diputació d'Alacant es nega a retirar el nomenament de fill adoptiu i predilecte al dictador. Segons diuen això no molesta ningú i la gent pensa en coses més importants com la pujada de l'aigua i de la llum. També han argumentat que segons el reglament, aquestes designacions són vitalicies i no es poden eliminar.
Cada dia que passa, estic més conveçut que la Florida Europea es sembla a un d'aquests pobles del Far West on tot val perquè no es compleixen ni Lleis Urbanístiques, ni Lleis Jurídiques, ni Lleis d'Educació, ni per descomptat........ la Llei de la Memòria Històrica.
Com diuen per ací d'alt: 'És per llogar-hi cadires!'

3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Amic, no sé si és més preocupant la notícia en si mateixa, o el fet que a estes alçades encara et sorprengues per una notícia així. Et sona d'alguna cosa la Plaça del Caudillo?

Agur.

BEN ha dit...

Si, però supose que el niño pintor s'haurà ficat a corregir aquest nom, no? Amb eixa dreta moderna que regna al teu poble.
AU

El tio Mel ha dit...

jejeje que cabróóóóóónnnnn!!!!!