diumenge, 30 de novembre del 2008

SEGUIM CORRENT...

Ara mateix he caigut que el diumenge 16 de novembre no vaig fer cap ressenya a la XXIX Cursa Clot -Camp de l'Arpa - Verneda. Fou una cursa molt tranquil.la on l'únic objectiu era ajudar a Florian a baixar el seu rècord dels 10 quilòmetres que estava en 58 min. La fita fou aconseguida de sobres amb un magnífic temps de 52 minuts i mig. És un temps brutal baixar 6 minuts amb un entrenament de tres setmanes, deixant de fumar i amb vuit quilos menys que fa any i mig.

Després, a partir del dia 17 he estat dues setmanes fotut amb grip i m'ha sigut impossible preparar amb condicions la 85a Jean Bouin que hem corregut avui. Feia temps que no patia tant en una cursa i el fet de no haver entrenat gens ni mica ha sigut determinant. Al final, un temps de 48 min 9 segons que m'ha sabut a poc. Els darrers tres quilòmetres són durs pujant tot el Paral.lel, un tros de Tamarit i el carrer Lleida. El company Ferran ha fet nou rècord personal i jo he tingut una mica de rampes abans d'arribar a casa.

5 comentaris:

Lola Steiner ha dit...

I jo he agafat el metro per estalviar-me els tres kilómetres per paral·lel. Jajajajaja!

BEN ha dit...

A part del bocata de botifara ha sigut un diumenge estrany...

El tio Mel ha dit...

Florian és el meu ídol. Ja li pots transmetre la meua admiració. També ha deixat la cervessa? com me digues que sí, ja no serà el meu ídol, serà com un Deu!

I tu, ves fent, ves fent, que hui és una rampa al finald e la cursa i demà serà el túnel, i la llum blanca, i la veu que et crida, ...jejeje

Agur.

Marina Sanz Aznar ha dit...

Se que tu sols va a correr per la botifarrada!!!! jejeje
A veure si quedem, Charli!!!
Marina

BEN ha dit...

Ara me sap mal no haver inclós la dimissió d'Akane els darrers 3km, però volia salvar el seu honor.

El dia de cap d'any si que vorem la llum...hermano!

Marinage...convida'm a beure que he de fer un stage.
AU!