dissabte, 6 de desembre del 2008

M'enginolle totalment...

Aquest home és Alfonso Rus, President de la Diputació de València i alcalde de Xàtiva. Fa any i mig va sorgir una notícia que es feia ressó d'una gravació on insultava els músics de la banda municipal del seu poble. Això, potser, entra dins els paràmetres del típic batlle rural meridional als quals estem acostumats per les nostres terres. Encara recorde aquell alcalde de Pego dient: 'Tu lo que tens falta és que et peguen una bona vergà'...
En fin...resulta que la ciutat de Xàtiva té com a fill predilecte a Franco i s'ha fet una moció per retirar aquest honor. Durant en el debat al ple municipal, Rus ha dit que derogarà el títol de fill adoptiu al general que va bombardejar la ciutat al febrer de 1939, si canvien el nom de la Plaça del País Valencià a Plaça de la Comunitat.
Què t'ha paregut?
Açò ho contes i no s'ho creuen...

3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Que no? doncs jo sí que m'ho crec, a mi no em sorprén.

Per cert, molt bo el qualificatiu de "rural meridional" jajaja has estat sembrat.

Au.

Pepis ha dit...

Perdoneu que em perdi, fa un temps que vaig deixar la terra, però.... a aquest bon home quin mal li fa el nom de la plaça?
Tio Mel, com bé dius en una entrada anterior, aquest no és un país normal, i quan ets fora ho veus encara més clar.

BEN ha dit...

El tema és no afluixar...ni un pas enrere. A totes les suggerències que vinguen de l'esquerra....cap perra! Eixa és 'el tàctica' de personatges d'estos.