dimarts, 9 de juny del 2009

L'HURACÀ BLAU

Fa uns mesos en els vestuaris del camp de futbol de La Moleta em vaig trobar enmig d'una conversa entre companys d'equip amb els quals he compartit els desastres esportius dels darrers 15 anys. Aquells dos 'sujetos' em van confesar sense cap tipus de rubor que no havien votat en la seua vida. Esgrimien els tòpics de sempre (la política està podrida, són tots uns sinvergüences, no serveix per a res, etc...). Escoltava amb els ulls com a plats i sense arribar a entendre els arguments plens de frustació i desànim que anaven abocant els dos merengues (només coincidència?).
Diumenge van ser les eleccions europees i el País Valencià va patir un huracà anomenat PP: 15 punts de diferència amb el PSPV (52'30% - 37'42%). Ni cas 'Gürtel', Ni cas Fabra, ni cas Aparici...allà baix el rodillo de Camps no para. Ploga, neve o faça calor alli van amb el braç ben alt i ben contents directes al precipici. No passa res, està tot pagat!
Què farem si un dia pensem com els nostres dos protagonistes esportius?

3 comentaris:

El tio Mel ha dit...

El País Valencià fa dècades que va caure al precipici...a vore quan me faràs cas!!!!!!

BEN ha dit...

Aleshores només ens queda que fer-nos del Madrid com aquells dos, no?

El tio Mel ha dit...

No, xa! no sigues tan dràstic, copon! deixe-m'ho en que només ens queda la resignació d'haver nascut en un lloc habitat per renegats...