diumenge, 1 de juny del 2008

25a Mitja Marató de Vila-real

Avui era dia gran a la plana perquè es celebrava la 25a edició de la Mitja Marató de Vila-real. A les 9 del matí uns 500 participants hem desafiat el sol, la calor i l'asfalt per patir/gaudir durant uns 21 quilòmetres interminables.

Enguany han canviat el recorregut que passava pels grisos carrers dels polígons industrials per un circuit urbà prou animadet. Córrer per les vies anònimes de Porcelanosa com vam fer l'any passat és un exercici de soledat i tristor que dins el poble es transforma en l'energia positiva necessària per acabar la cursa.

Al remat, he acabat amb un crono de 1h 37min i per sort les temudes rampes han aparegut a l'arribada i no abans. Comparat amb el temps a la Mitja de Castelló de Novembre he anat un minut més ràpid, però l'any passat a Vila-real vaig fer 1h 36m. En total, que estic millor que al novembre, però pitjor que l'any passat.

10 comentaris:

Ruben Maso ha dit...

Eiiii,

que t'estàs fent major

Maso.

BEN ha dit...

Xa...Masó! Encara vius????

Ruben Maso ha dit...

Estic viu i fent-me major com tu (jo no podria aguantar 21 kilometres corrent).

Lola Steiner ha dit...

Ets el nostre idol!

BEN ha dit...

Cague'n l'orgue Masó! Al Juliol ens farem un parell de kintos a la platja de Xilxes. Els ídols tenim estes coses....jejeje

Ruben Maso ha dit...

doncs a veure si avises i ens fem uns tercios.

El tio Mel ha dit...

Xa mira, Masó encara respira!!! Ostia Ben ha hagut de ser en el teu blog que tinguera notícies de l'amic xilxaire. Si se dóna el casual que jo estic per Fondeguilla (cosa possible, però poc probable...com diria Mechó), compteu amb mi per al beure que esteu preparant este estiu.

Ben, a vore si deixes ja eixes aficions amb afinitats poc clares que tens, que te costaran la vida...meges tu si no és més saludable un parell de tercios acompanyats d'unes braves que pegar-se les pallisses que tu te pegues jejeje

Salut.

Ruben Maso ha dit...

Eiiiiiiiii, Meeeeeeeeeeeeeeeel

Quina gran foto tens publicada al teu Blog.

Si senyor, veig que les bones costums no canvien (Bombay) :)

Doncs a vore si podem fer una quedada i juntar aquestos tercios en un bon sopar d'estiu.

BEN ha dit...

Xa, brofegossos! Només ens faltava quedar a través d'un blog. Ma que sou rurals! Votants d'uns que jo me sé!

Ruben Maso ha dit...

Quan de temps sense escoltar la paraula Brofeg!!!!!!!

Deu, ara només falta de digues "Xe, pardaaaalll!!!" i ja em correc de gust.

:p