dijous, 26 de febrer del 2009

CARNESTOLTES A SITGES

Durant la primavera del 2003 amb l'ONG SUD i la UJI vam fer un curs de Cooperació per al Desenvolupament anomenat 'Un món de tots'. Al febrer la seu era Benicarló i aprofitant l'avinentesa vam fer cap al Carnestoltes de Vinaròs que té bastant fama. Fou una gran nit, de la qual no recorde molt.
Seguint l'exemple d'aquell dia, dimarts vam tastar el Carnestoltes de Sitges i fou un gran moment. Vinga gent fent-se fotos els uns als altres i vinga el 'regeo' només amb l'ajuda d'un bombín, un nas de pallasso i unes ulleres de nadar (vaja disfressa!!!). Quan va ser hora de plegar veles, ens vam adonar que amb la cua que hi havia a la parada de bus no arribariem a casa fins les 5. Aleshores, vam demanar assil polític en casa uns amics....no cal dir que ens vam quedar com un cabiró dins el sac de dormir.

2 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Òstia hermano, sempre seràs un quinçanyero de cor...estàs totalment perjudicat i el teu estat mental comença a preocupar-me.

Ja t'imagine allí rodejat d'Andresos i Juaquins, que te trobaven raro, i amb tant de temps al paro, ...jajaja

Salutti amic!.

BEN ha dit...

Te jure que no vaig trobar molt de gai...supose que és quan més gent hi ha al poble i la densitat per metre quadrat és menor.
A passar-ho bé!